REKISTERÖIDY | | LÄHETÄ KIRJOITUS | KATEGORIAT | LUETUIMMAT KIRJOITUKSET | TUOTTELIAIMMAT KIRJOITTAJAT | KIRJAUDU SISÄÄN | SÄÄNNÖT | RSS-SYÖTE RSS-syöte
 

Tarjous!

 
   
Unohtuiko salasana?

Uusi käyttäjä?
AarreRunot - runot sadut vitsit laulun sanat tarinat sananlaskut värssyt ja sanoitukset

AarreRunot » Vitsit-ja-sananlaskut » Vitsit

Kirjoittaja: Omiar
Maatalon isäntä hämeestä oli velkaantunut kauppiaalle lannoite ym. muista laskuista. Kauppias oli kehottnut Anttia maksamaan erääntyneet laskut sillä kauppiaan piti itsekin maksaa laskut tukkuliikkeelle Kauppias lähti ihan Antin luo perimään saataviaan. Antti istui tuvassa kiikkustuolissa
Kauppias astui tupaan lakkiaan pyyräytelleen ja sanoi Antille, että nyt sinun pitää maksaa ne laskuvelat. Kauppias sanoi; maksa vaikka puolet.
Antti potkaisi kiikkustuoliin vauhtia ja sanoi EI OO RAHHAA. Siihen kauppias, tietäen Antin asioita, sanoi; onhan sinulla iso sikakii tuolla karsinassa. Antti potkas kiikkutuoliin vauhtia ja köhäisi EI OO SILLÄKÄÄ RAHHOO.

omiar

Runoja satuja vitsejä ja laulun sanoja: AarreRunot.com

Kirjoittajan Omiar kaikki runot sadut vitsit laulun sanat tarinat sananlaskut värssyt ja sanoitukset

Anna tähtiä kirjoitukselle: vitsi

Keskiarvo: 3.6 (29 arvioijaa)


Kirjoituksen herättämiä ajatuksia, kommentteja, kehuja, rakentavaa palautetta ...

0 kommenttia (kommentoi)

Lähetä oma kommenttisi:

Nimi / Nimimerkki:

Sähköpostiosoite:

URL:

Tarkistuskoodi:

Heinäkuun ja syyskuun välissä oleva kuukausi:

Kommentti:
HUOMAA!

Kirjoittajat haluavat kuulla kirjoituksiensa herättämiä ajatuksia, kommentteja, kehuja ja rakentavaa palautetta. Olethan ystävällinen ja lähetät asiallisen kommenttisi heti, oli se sitten muutama sana tai pidempi analyysi. Asiaankuulumattomat tai loukkaavat kommentit poistetaan.

Huom. Enter-painikkeella tehdyt kappalejaot helpottavat ja selkiyttävät pitkien kommenttien lukemista.

Sähköpostisoite- ja URL-kentän voit halutessasi jättää tyhjiksi (URL-kenttään mahdollisesti lisäämäsi sivuston osoite linkittyy automaattisesti, kun lisäät osoitteen kokonaisuudessaan, http:// mukaan lukien. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkymään muille käyttäjille).