REKISTERÖIDY | | LÄHETÄ KIRJOITUS | KATEGORIAT | LUETUIMMAT KIRJOITUKSET | PARHAIKSI ARVIOIDUT KIRJOITUKSET | UUSIMMAT KIRJOITUKSET | TUOTTELIAIMMAT KIRJOITTAJAT | KIRJAUDU SISÄÄN | SÄÄNNÖT | RSS-SYÖTE RSS-syöte
 
 
   
Unohtuiko salasana?

Uusi käyttäjä?
AarreRunot - runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

AarreRunot » Runot-ja-värssyt » Nainen

Kirjoittaja: Greengrass
Osa 2. Osat ja varaosat

Naisessa on kaksi päätä, yläpää ja alapää. Naisen yläpää on terävä, eikä alapääkään ole tylsä - ainakaan miesten mielestä. Paneutukaamme aluksi yläpäähän.

Toisin kuin miehet, jotka ovat pääsääntöisesti valmiita jo syntyessään, lukuunottamatta Michael Jacksonia, naiset ovat aihioita joista muotoillaan haluttuja lopputulosia.
Pään yläpuolella on kasa karvoja, joita värjätään, käherretään, suoristetaan, leikataan, jatketaan ja peitetään peruukeilla. Pään molemmilla puolilla on uloke, joka koristellaan kiiltävillä esineillä kuten joulukuusi. Ulokkeiden reikiin kuuluu yleisesti myöskin jonkinasteinen tulehdustila. Pään etupuoli taasen koristellaan eräänlaisella sotamaalauksella, johon kuuluu ainakin punaista ja sinistä ja valkoista ja mustaa ja botoxia. Pään sisäpuoli on cromivanadiumia, joka kestää kääntymättömänä käsittämättömän vääntömomentin. Kaula peitetään usein puoliksi huivilla, koska halutaan korostaa purentajälkiä.
Naisen keskiosan etupuolella on rinnat, joita korjataan toppauksilla, tukiliiveillä ja implanteilla. Rintojen esillepanoon liittyy myöskin niiden osittainen näkyminen paljaana. Rintojen alapuolella on vatsa, jota nainen pullistaa ulospäin raskaana ollessaan ja likistää muulloin korsetilla kohti selkärankaa. Nainen todennäköisesti käyttäisi vauvaimplanttia, jos sellainen olisi keksitty.
Vatsan alapuolella on laite, jonka nimeä en uskalla turhaan lausua, koska raamatussakin kielletään, että "älä turhaan lausu herran, sinun ... nimeä ...". Tätä laitetta muokataan ainakin parturoimalla, "parilla ylimääräisellä tikillä" ja irtokierteellä, sekä juhlapäivinä tanssihousuilla. Jostakin käsittämättömästä syystä yleiskielessä haistatetaan tätä laitetta - lienee naisten kiero salajuoni.
Naisen takapuolella on takapuoli, jolla nainen istuu ja jota miehet tuijottavat silmät päästä pullistuneina. Arktisessa hysteriassa nainen saattaa paljastaa takapuolensa ja pyllistää. Rintojen ohella takapuoli on alue, jota ei mies saa julkisesti kosketella - syytä ei tiedetä. Näiden osien lisäksi naisella on neljä pitkulaista uloketta, kaksi alhaalla ja kaksi sivulla, joiden ääriosat ovat maalatut hälytysväreillä - syytä ei tiedetä.

Tämän kaiken nainen verhoaa vaatetuksella, jonka pääasiallinen tehtävä on tuoda esille ja korostaa, vaikka nainen toisin väittääkin. Mitä vähemmän on käytetty kangasta tähän verhoiluun, sitä enemmän käytetään naistyövuosia sen korjailuun. Kolmasosan elämästään nainen nyhtää, kiskoo, nostaa, laskee, oikoo, silittää ja selittää vaatetustaan.

Runot sadut vitsit ja laulujen sanat: AarreRunot.com

Lisää kirjoittajan Greengrass runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

Anna tähtiä kirjoitukselle: Naismanuaali

Keskiarvo: 4.2 (50 arvioijaa)


Kirjoituksen herättämiä kommentteja, ajatuksia, rakentavaa palautetta, kehuja ...

0 kommenttia (kommentoi)

Lähetä oma kommenttisi:

Nimi / Nimimerkki:

Sähköpostiosoite:

URL:

Tarkistuskoodi:

Heinäkuun ja syyskuun välissä oleva kuukausi:

Kommentti:
HUOMAA!

Kirjoittajat haluavat kuulla kirjoituksiensa herättämiä ajatuksia, kommentteja, rakentavaa palautetta ja kehuja. Ole ystävällinen ja lähetä asiallinen kommenttisi heti, oli se sitten muutama sana tai pidempi analyysi. Asiaankuulumattomat tai loukkaavat kommentit poistetaan.

Huom. Enter-painikkeella tehdyt kappalejaot helpottavat ja selkiyttävät pitkien kommenttien lukemista.

Sähköpostisoite- ja URL-kentän voit halutessasi jättää tyhjiksi (URL-kenttään mahdollisesti lisäämäsi sivuston osoite linkittyy automaattisesti, kun lisäät osoitteen kokonaisuudessaan, http:// mukaan lukien. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkymään muille käyttäjille).