REKISTERÖIDY | | LÄHETÄ KIRJOITUS | KATEGORIAT | LUETUIMMAT KIRJOITUKSET | PARHAIKSI ARVIOIDUT KIRJOITUKSET | UUSIMMAT KIRJOITUKSET | TUOTTELIAIMMAT KIRJOITTAJAT | KIRJAUDU SISÄÄN | SÄÄNNÖT | RSS-SYÖTE RSS-syöte
 
 
   
Unohtuiko salasana?

Uusi käyttäjä?
AarreRunot - runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

AarreRunot » Vitsit-ja-sananlaskut » Pakinat

Kirjoittaja: Greengrass
Mies
ICD-10 tautiluokituksessa mies, miehisyys, miehenä oleminen on luokiteltu F-alkuiseksi diagnoosiksi (F00-F99 Mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöt). Lisäksi miehessä on pitkulainen, synnynnäinen epämodostuma (Q00-Q99 Synnynnäiset epämuodostumat, epämuotoisuudet ja kromosomipoikkeavuudet), joka usein erottaa hänet naisesta, mutta miltei yhtä usein myöskin yhdistää hänet naiseen ja ohjaa oleellisesti hänen ajatteluaan, vaikka ei kuulukkaan suoranaisesti keskushermostoon. Tämä uloke on kuin sähköpistoke, sitä kautta mies saa uskomattoman paljon virtaa, vaikka muutoin makailisikin kuin halvaantunut oikeasilmäkampela autioituneella rantahietikolla.

Oleellisin ero miehen ja ihmisen välillä on ajattelussa. Siinä missä ihminen luo taidetta ja keksii terveysvaikutteisia tuotteita ja nauttii arjen pienistä asioista, siinä mies miettii sitä ja että mistähän sitä sais. Kun ihminen ihastelee kauniita vaatteita, miettii mies niiden alla olevaa ja että saiskohan siltä. Ihminen hengittää, juo, istuu ja käy tarpeillaan luontevasti sen enempiä ajattelematta, mutta mitä tekee mies - se miettii, että onkohan joku kaunis nainen hengittänyt joskus näitä samoja happimolekyylejä tai juonut näitä samoja vesimolekyylejä tai istunut tällä samalla... vatsavaivoissa vääntelehtien ja äänekkäästi röyhtäillen. Mies ajattelee koko ajan sitä, vaikka kysyttäessä mitä väittäisi, se on miehen elämäntehtävä.

Voit helposti testata edellisen kappaleen paikkansapitävyyden esim. näyttämällä miehelle kaunista maisemakuvaa Saariselän eteläosan tuntureilta (Nattaset). Kysy sitten mieheltä, että mitä tuli mieleen. Kysy että mitä tulee mieleen viulutaiteilija Linda Bravasta? Kysy mikä on Dolly Partonin paras ominaisuus - laulutaitoko? Mette Mannonen vai Pekka Pouta? Antaisitko tekohengitystä Michelle Pfeifferille, vaikka et olisi käynyt edes ensiapu1:stä? Suostuisitko mutapainiin Angelina Jolien kanssa? Tuleeko rinta-sanasta mieleen sian ruho? Ovatko nimettömät kastamattomia lapsia? Pyydä jatkamaan riimiä; mylläri jauhaa myllyllänsä, myllärin tyttö ... Muutamia esimerkkejä mainitakseni.

Runot sadut vitsit ja laulujen sanat: AarreRunot.com

Lisää kirjoittajan Greengrass runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

Anna tähtiä kirjoitukselle: Mies

Keskiarvo: 4.4 (67 arvioijaa)


Kirjoituksen herättämiä kommentteja, ajatuksia, rakentavaa palautetta, kehuja ...

0 kommenttia (kommentoi)

Lähetä oma kommenttisi:

Nimi / Nimimerkki:

Sähköpostiosoite:

URL:

Tarkistuskoodi:

Heinäkuun ja syyskuun välissä oleva kuukausi:

Kommentti:
HUOMAA!

Kirjoittajat haluavat kuulla kirjoituksiensa herättämiä ajatuksia, kommentteja, rakentavaa palautetta ja kehuja. Ole ystävällinen ja lähetä asiallinen kommenttisi heti, oli se sitten muutama sana tai pidempi analyysi. Asiaankuulumattomat tai loukkaavat kommentit poistetaan.

Huom. Enter-painikkeella tehdyt kappalejaot helpottavat ja selkiyttävät pitkien kommenttien lukemista.

Sähköpostisoite- ja URL-kentän voit halutessasi jättää tyhjiksi (URL-kenttään mahdollisesti lisäämäsi sivuston osoite linkittyy automaattisesti, kun lisäät osoitteen kokonaisuudessaan, http:// mukaan lukien. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkymään muille käyttäjille).